I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

Jungheinrich heftrucks

Met visie en vakmanschap een optimale goederenstroom

Milieu- en onderhoudsvriendelijke heftrucks

Jungheinrich maakt met visie, vakmanschap en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen heftrucks. Het resultaat hiervan zijn zuinige en krachtige motoren om een optimale goederenstroom te realiseren. Jungheinrich heftrucks zijn eenvoudig te onderhouden en te verkrijgen met elektro- diesel, en LPG-motor.

Sterke, zuinige en ergonomische heftrucks voor zwaar werk.

Compleet aanbod Jungheinrich heftrucks

Van der Spek Heftrucks heeft een compleet aanbod aan gebruikte Jungheinrich heftrucks in de showroom. Deze heftrucks kunt u inzetten voor een scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan het overslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van goederen. U vindt dus altijd een passende heftruck.

Schone heftrucks

Jungheinrich neemt het milieu uiterst serieus. Daarom worden alle heftrucks met tal van innovatieve toepassingen uitgerust die de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen. Met name de zware diesel- en LPG-heftrucks zijn uitgerust met zeer zuinige verbrandingsmotoren.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Jungheinrich heftruck. Ook voor periodiek onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie staan wij voor u klaar. Wij bieden u een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Jungheinrich heftrucks