Jungheinrich ETV 214 reachtruck

Ruime reachtruck

De Jungheinrich ETV 214 kenmerkt zich door zijn ruimtebesparende design, innovatieve techniek en optimale ergonomische werkomstandigheden. Of u hem nu gebruikt met pallet-, doorrol of inrijstellingen; in bijzonder smalle of lage doorrijhoogtes, de Jungheinrich ETV 214 reachtruck is iedere keer weer de juiste oplossing voor uw logistieke wensen.

Comfortabele reachtruck

Uiterst comfortabel en ook nog eens zeer ruim. Met een ruime werkplek en uitstekend zicht werkt u prettiger dan ooit. De pedaalopstelling van deze reachtruck is zoals in een auto en daarmee eenvoudig te bedienen. Dankzij Curve Control remt de reachtruck in bochten automatisch af.

Sterke reachtruck

Met een maximale hefhoogte tussen de 5.000 en 10.700 mm en een maximale capaciteit van 1,40 tot 1,60 t is geen klus te zwaar voor deze reachtruck. Met de zeer precieze bediening kunt u eenvoudig heffen en bijvoorbeeld kisten of pallets gemakkelijk in- of uit stellingen tillen.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Jungheinrich ETV 214 reachtruck. Heeft u dus interesse in deze elektrische en comfortabele reachtruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Jungheinrich heftrucks