Jungheinrich EFG 115 heftruck

De meest compacte heftruck van Jungheinrich

Met de EFG 115 heeft Jungheinrich een heel compacte heftruck op de markt gebracht. Deze elektrische driewiel heftruck kenmerkt zich door zijn achterwielaandrijving en goede balanseigenschappen. Zo kunt u eenvoudig door smalle gangpaden manoeuvreren!

Krachtig maar energiezuinige heftruck

Ondanks energiezuinige eigenschappen kan de Jungheinrich EFG 115 heftruck krachtige prestaties leveren. Met een maximaal hefgewicht tussen de 1.000 en 1.500 kilo en een werkhoogte van 2,3 tot 6,5 meter is geen klus te zwaar. Met behulp van innovatieve motortechnologie en de 3-phace AC motoren hoeft u de heftruck niet constant op te laden.

Uiterst comfortabele heftruck

Smal en compact van buiten, groot en ruim van binnen. De Jungheinrich EFG 115 heftruck is ontworpen met de chauffeur als uitgangspunt. Met Jungheinrich Curve Control wordt de snelheid van uw heftruck in bochten automatisch aangepast. Daarnaast kunt u de stoel eenvoudig naar uw wensen instellen en heeft u voldoende beenruimte zodat u comfortabel de heftruck kunt bedienen.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Jungheinrich EFG 115 heftruck. Heeft u dus interesse in deze compacte driewiel heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Jungheinrich heftrucks