I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

De showroom & werkplaats van Van der Spek Heftrucks

Grote showroom met machines van A-merken uit voorraad leverbaar

In de uitgebreide showroom van Van der Spek Heftrucks kunt u in alle rust heftrucks, verreikers, hoogwerkers, stapelaars en palletheffers van A-merken bekijken. Wij hebben machines van onder andere Linde, Toyota en Still in het assortiment. Zo weet u precies of de machine bij u past en aan uw wensen voldoet Bovendien zijn alle heftrucks en andere interne transportmiddelen direct uit voorraad leverbaar en voorzien onze specialisten u graag van deskundig advies. In onze showroom vindt u altijd wat u zoekt!

Werkplaats voor onderhoud en reparaties

Voor vakkundige reparaties en onderhoud aan uw heftruck hebben wij ook een uiterst moderne werkplaats. In deze werkplaats hebben wij al het materiaal en kennis om vrijwel iedere reparatie uit te voeren en uw machine uitvoerig te onderhouden. Voorkom storingen en andere technische mankementen en laat uw heftruck of ander intern transportmiddel onderhouden en repareren bij Van der Spek Heftrucks.

Heftruck onderhoud

Heftruck reparatie

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies zijn wij bereikbaar op 0180 - 63 27 84.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van der Spek Heftrucks B.V.