Jungheinrich EFG 425K heftruck

Zuinige elektrische heftruck

Met een zuinige heftruck hoeft u niet automatisch op krachtige prestaties in te leveren. De Jungheinrich EFG 425K heftruck is een zuinige elektrische heftruck die hoge prestaties levert. Met de mast van deze Jungheinrich heftruck kunt u namelijk ladingen van 2,5 tot 3 ton tillen tot een hoogte van 2,9 tot 7,5 meter.

Jungheinrich Pure Energy

Voor haar elektrische heftrucks heeft Jungheinrich Pure Energy ontwikkeld. Deze technologie is de meest geavanceerde 3-fase AC technologie in de wereld van heftrucks. Met een volle accu kunt u dus langer werken en hoeft u zich minder zorgen te maken om deze weer op te laden. Erg milieuvriendelijk dus!

Veilige heftrucks

Veiligheid staat bij Jungheinrich hoog in het vaandel. Dankzij een extreem laag zwaartekrachtpunt in het midden van de machine ligt de heftruck stabiel op de weg. Bovendien remt de Jungheinrich EFG 425K automatisch in bochten af dankzij de Jungheinrich Curve Control-technologie.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Jungheinrich EFG 425K heftruck. Heeft u dus interesse in deze elektrische heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Jungheinrich heftrucks