Jungheinrich EFG 216 heftruck

Zuinige elektrische driewiel heftruck

De Jungheinrich EFG 216 is een elektrische driewiel heftruck met twee gecombineerde achterwielen. Met de Jungheinrich EFG 216 zijn hoge prestaties met een laag energieverbruik mogelijk. Deze heftruck is bij Van der Spek Heftrucks verkrijgbaar met een laadcapaciteit vanaf 1300 kg tot maar liefst 2000 kg.

15% zuiniger dan concurrentie

Jungheinrich heeft de EFG 216 heftruck met een geavanceerde 3-fase AC technologie en een compact hydraulisch systeem voorzien. Dankzij het lage energieverbruik en het gebruik van de nieuwste technieken is deze Jungheinrich heftruck maar liefst 15% zuiniger dan concurrerende modellen van andere merken.

Voor binnen én buiten

Door zijn robuuste design en toekomstgerichte technologieën is de Jungheinrich EFG 216 een uitstekende investering. Bovendien kunt u deze heftruck binnen én buiten gebruiken. Handig voor als u uiteenlopende taken binnen uw bedrijf heeft.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Jungheinrich EFG 216 heftruck. Heeft u dus interesse in deze elektrische driewiel heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Jungheinrich heftrucks