Jungheinrich ETV C16 reachtruck

Reachtruck voor binnen- én buitenwerkzaamheden

De Jungheinrich ETV C16 is een reachtruck die u dankzij SuperElastic banden zowel binnen als buiten kunt inzetten. Dankzij de grote bodemvrijheid is het verplaatsen van uw goederen eenvoudiger dan ooit. Met een maximale hefhoogte tussen de 4,2 en 7,4 meter en een maximaal hefgewicht tussen de 1,6 en 2 ton is geen enkel project te zwaar voor deze reachtruck.

Comfortabel te bedienen

Dankzij het royale zitcompartiment met veel beenruimte kunt u perfect achter het stuur plaatsnemen. Voor optimale rijveiligheid is deze reachtruck met curveCONTROL uitgerust waarmee de ETV C16 in bochten zelf afremt. Dankzij het makkelijk leesbare display heeft u bovendien een perfect overzicht van de prestaties van de Jungheinrich ETV C16.

High-performance masten

Jungheinrich heeft de ETV C16 met high-performance heftruckmasten uitgerust. Deze driedelige masten bieden uitstekend zicht op de last, hebben zeer lage doorrijhoogtes bij hoge hefhoogtes én hebben hoge restdraagvermogens tot op grote hefhoogtes. Tot slot zijn de masten eenvoudig te bedienen en kennen ze een extreem lange levensduur.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Jungheinrich ETV C16 reachtruck. Heeft u dus interesse in deze Jungheinrich reachtruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Jungheinrich heftrucks