I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

Linde heftrucks

De krachtigste en zuinigste heftrucks voor iedere klus

Heftrucks voor iedere klus

De heftrucks en magazijntrucks van Linde hebben hun kwaliteiten en voordelen al ruimschoots bewezen. De elektrische heftrucks van Linde zijn door hun wendbaarheid ook in de kleinste ruimtes in hun element. Met de hydrostatische aandrijving zijn de compacte diesel en LPG heftrucks van Linde met afstand de zuinigste in de markt. Linde heeft dus voor iedere klus de juiste heftruck.

‘‘Linde heftrucks zijn een investering voor de toekomst.’’

Voordelen van Linde heftrucks

Linde heftrucks zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. De heftrucks van Linde bieden de bestuurder comfort dankzij de verende montage van de geïntegreerde mast en vooras. Daarnaast zijn de mast, het vooras van de cabine en het chassis gescheiden. Daarnaast zijn Linde heftrucks ook uiterst waardevast. Met een Linde heftruck doet u dus een investering voor de toekomst!

Voor ieder magazijn de juiste heftruck

De elektrische heftrucks van Linde beschikken over een unieke combi-stuuras, waardoor de Linde vierwiel heftrucks net zo’n compacte draaicirkel hebben als driewel heftrucks van andere merken. Deze veelzijdige heftrucks zijn eenvoudig te besturen door de unieke 2-pedaalbediening. Wij hebben ieder model op voorraad zodat u de zekerheid heeft dat u voor de heftruck kiest die bij uw magazijn past!

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Linde heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Linde heftrucks