Van der Spek Heftrucks

Linde E15 heftruck

Elektrische driewiel heftruck van Linde

De Linde E15 is een veelzijdige heftruck die u voor tal van toepassingen in kunt zetten. Dankzij de drie wielen kunt u eenvoudig in magazijnen door smalle gangpaden manoeuvreren. Daarnaast kenmerkt deze elektrische heftruck zich met een maximaal hefvermogen van 1.500 kg.

Comfortabel werken

Met de Linde E15 geniet u van een optimale interactie tussen heftruck en bestuurder. De heftruck kent een korte pedaalweg en u kunt snel veranderen van rijrichting zonder dat u uw voeten hoeft te verplaatsen. Daarnaast zijn alle mastfuncties moeiteloos te bedienen.

Productieve heftruck

Krachtige motoren, onderhoudsarme remmen en een intelligente elektronische besturing zorgen samen voor een indrukwekkend aandrijfsysteem. Met de Linde E15 heftruck bent u productiever dan ooit en haalt u het maximale uit al uw werkzaamheden.

Veilige heftruck

De Linde E15 heftruck is met een stevig beschermdak en draagframe uitgerust. Deze vormen samen een sterke en volledig ingesloten veiligheidszone voor de chauffeur. Zo kunt u met een gerust hart de meest uitdagende werkzaamheden uitvoeren.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Linde E15 heftruck. Heeft u dus interesse in deze elektrische driewiel heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Linde heftrucks