Van der Spek Heftrucks

Linde H20 heftruck

Diesel en LPG heftruck van Linde

Linde H20 is een krachtige heftruck die zowel in een LPG als in een diesel uitvoering verkrijgbaar is. Met een maximale hefcapaciteit van maar liefst 2 ton is geen enkele klus te zwaar voor deze heftruck. De totale hefhoogte bedraagt 6465 mm en de draaicirkel 2382 mm.

Betrouwbare heftruck

De Linde H20 heftruck, bewezen deugdelijkheid bij langdurige en zware toepassingen. De scheiding tussen cabine en mast, aandrijfas en chassis beschermt u als bestuurder tegen rij-schokken en trillingen. De onderhoudsvrije montage van assen en neigmechanisme verhoogt de gebruiksduur en drukt de kosten. Daarmee is de Linde H20 een betrouwbare heftruck en goede investering!

Comfortabel werken

Comfort staat bij Linde hoog in het vaandel. Daarom is de H20 uitgerust met verstelbare armsteunen en een eenvoudig instelbare stoel. Daarnaast heeft u veel been- en voetruimte dankzij de ruime cabine. De gedempte aandrijfas beperkt rijschokken. Tot slot heeft Linde de H20 ook van het Linde Load Control systeem voorzien.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Linde H20 heftruck. Heeft u dus interesse in deze vierwiel heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is telefonisch bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Linde heftrucks