Van der Spek Heftrucks

Linde E16 heftruck

Krachtige driewiel heftruck van Linde

Linde E16 is de krachtigere variant van de E15. Met deze veelzijdige elektrische Linde heftruck heeft u een zeer ruime keuze aan beschikbare specificaties. Zo kunt u de heftruck dus perfect afstemmen op de werkzaamheden die u dagelijks uitvoert!

Optimaal comfort

Dankzij de unieke Linde 2-pedaalbediening en het Linde Load Control systeem kunt u comfortabeler dan ooit werken. Daarnaast zijn deze modellen 17% energiezuiniger dan oudere varianten van de E16 heftruck.

Veiligheid hoog in het vaandel

Linde E16 is een heel veilige heftruck. Het beschermdak en zijn draagframe vormen samen een sterke en volledig ingesloten veiligheidszone. Dit garandeert de veiligheid en bescherming van u als bestuurder.

Kenmerken Linde E16 heftruck

Het maximale hefvermogen van de Linde E16 elektrische driewiel heftruck bedraagt 1.600kg. Daarnaast bedraagt de maximale hefhoogte 6475 mm met een lastzwaartepunt van 500 mm. De batterijcapaciteit kunt u zelf bepalen, tussen 575 tot 625 Ah. 

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Linde E16 heftruck. Heeft u dus interesse in deze elektrische driewiel heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Linde heftrucks