Van der Spek Heftrucks

Linde E25 heftruck

Elektrische vierwiel heftruck van Linde

Dankzij de unieke Linde combi-stuuras is de Linde E25 elektrische heftruck bijzonder veelzijdig en wendbaar. Deze Linde heftruck is geschikt voor zeer diverse taken in iedere industriële toepassing, zowel binnen als buiten! Belangrijke kenmerken van deze heftruck zijn het maximale hefvermogen van 2.500 kg en de standaard hefhoogte tot 6905 mm.

Comfortabele heftruck

Om langdurig efficiënt te kunnen presteren moet de bestuurder zich comfortabel voelen. De Linde E25 heeft dan ook ergonomisch ontworpen bedieningselementen en verstelbare steunen. Ook beschikt de Linde E25 over het Linde Load Control systeem.

Unieke Linde combi-as

De unieke combi-as waarmee de Linde E25 is uitgerust verenigt de voordelen van een centrale pendel-as en een swing-as. Daarnaast heeft deze vierwiel heftruck een kleine draaicirkel zoals u van driewiel heftrucks gewend bent. Ideaal om in krappe ruimtes te werken dus!

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Linde E25 heftruck. Heeft u dus interesse in deze elektrische vierwiel heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Linde heftrucks