I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

Caterpillar heftrucks

Innovatieve heftrucks voor binnen én buiten

Zwaar werk wordt lichter

Caterpillar heftrucks bieden innovatieve transportoplossingen voor uw zwaarste toepassingen. Binnen én buiten! De heftrucks zijn gebouwd om dag in dag uit te presteren en leveren compromisloze kwaliteit. Zo wordt uw werk niet alleen lichter, maar ook een stuk plezieriger om uit te voeren!

Innovatieve transportoplossingen voor zware toepassingen.

Duurzaam en betrouwbaar

Wanneer u kiest voor een Caterpillar heftruck, dan kiest u ook voor duurzaam en betrouwbaar. Caterpillar heftrucks worden gemaakt van de sterkste materialen. U kunt zelfs tot 20 graden onder nul door blijven werken. Caterpillar heftrucks kenmerken zich daarnaast door hun eenvoudige repareerbaarheid en gunstige onderhoudsintervallen. 

Moeiteloos te bedienen

Caterpillar heftrucks worden ontworpen om de productiviteit te verhogen en de uitvaltijd te minimaliseren. Daarom zijn alle cabines ruim ontworpen zodat u de heftruck moeiteloos kunt bedienen. Bovendien beschikken de heftrucks over informatieve displays, tiptoetsen en een geavanceerd machinistdetectiesysteem.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Caterpillar heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Caterpillar heftrucks