Van der Spek Heftrucks

Caterpillar DP 30 N heftruck

Duurzame, krachtige diesel heftruck

Dankzij moderne ontwerptechnieken en duurzame onderdelen is de Caterpillar DP 30 N een betrouwbare machine voor uw bedrijf. De Caterpillars Vehicle Control Module controleert alle functies van deze diesel heftruck waardoor eventuele problemen makkelijk op te lossen zijn.

Heftruck met hoog hefvermogen

Met 3000 kg hefvermogen en 19,5 km/u topsnelheid wordt het laden en lossen van zware materialen gemakkelijk. Ook voor snel intern transport is de Caterpillar DP 30 N heftruck uitermate geschikt. 

Veilige, ergonomische heftruck

Natuurlijk staat de veiligheid van uw werknemers voorop. De Caterpillar DP 30 N kan daarom nooit bewegen als de bestuurder niet op zijn stoel zit. De lage instap en verstelbare stuurkolom zorgen voor een comfortabele bediening. Met een CAT heftruck heeft u bovendien ruim zicht op de lading.

Tweedehands Caterpillar heftrucks

Op zoek naar een heftruck met groot hefvermogen en lage onderhoudskosten? Kies dan voor een tweedehands Caterpillar heftruck van Van der Spek Heftrucks. U krijgt advies van vakspecialisten, bent verzekerd van een landelijk servicenetwerk en volledige garantie. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het contactformulier in, of bel direct: 0180 - 63 27 84.

Bekijk ons actuele aanbod heftrucks