Van der Spek Heftrucks

Caterpillar GP 25 N heftruck

Robuuste LPG heftruck

Caterpillar heftruck met krachtige motor

De Caterpillar GP 25 N heeft een beproefde, krachtige LPG-motor. Deze motor zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik en een laag geluids- en emissieniveau. Zo kunt u lang blijven doorrijden op dezelfde tank, met lagere kosten dan een diesel heftruck.

Makkelijk bedienbare Caterpillar heftruck

Het chassis van de Caterpillar GP 25 N heftruck heeft een lage instap. Bovendien werkt u comfortabel door de verstelbare stuurkolom en automotive geplaatste pedalen. Afhankelijk van het bouwjaar en de exacte uitvoering gaat het heffen, neigen en sideshiften van onze gebruikte GP 25 N heftrucks met een vingertop bediening of hendels.

CAT heftruck met lage exploitatiekosten

Op het display worden naast algemene informatie ook vereiste servicebeurten weergegeven. Hierdoor komt u niet voor onverwachte storingen en kosten voor ongepland onderhoud te staan. Bovendien beschermt de bodembescherming van het chassis het motorcompartiment tegen stof, water en vuil.

Gebruikte Caterpillar heftrucks

Met een eigen serviceteam voor keuringen, reparatie en onderhoud draait uw bedrijf op volle toeren met een gebruikte Caterpilar heftruck van Van der Spek. Wij leveren onze heftrucks af op locatie, inclusief keuring en garantie. Wilt u meer informatie over gebruikte Caterpillar heftrucks of de beste heftruck voor uw bedrijf? Bel dan 0180 - 63 27 84 of vul het reactieformulier in.

Bekijk ons actuele aanbod heftrucks