Van der Spek Heftrucks

Caterpillar EP 16 NT heftruck

Compacte driewielheftruck

De Caterpillar EP 16 NT is een volledig elektrische driewielheftruck. Hierdoor is de heftruck ideaal voor intern transport in magazijnen.

Caterpillar heftruck met korte draaicirkel

Dankzij een breedte van 1 meter en een draaicirkel van 1,7 meter kunt u met deze Caterpillar heftruck in de smalste ruimtes werken. Zo neemt de EP 16 NT inclusief last over de lengte slechts 3,2 meter in beslag.

Veilige, ergonomische CAT heftruck

Door het Presence Detection System heeft de CAT heftruck een automatische parkeerrem en worden rij- en hydraulische functies uitgeschakeld als de bestuurder niet op de stoel zit. Daarnaast is de bestuurder maximaal beschermd door het stevige chassis en beschermkooi. De geveerde stoel, verstelbare stuurkolom en lage instap zorgen voor een comfortabele werksituatie.

Tweedehands Caterpillar heftrucks

Op zoek naar een betrouwbare heftruck voor intern transport in uw magazijn? Informeer dan naar een geschikte tweedehands Caterpillar heftruck bij Van der Spek. Wij geven u advies en een offerte op maat. Al onze gebruikte heftrucks worden inclusief garantie door ons afgeleverd. Mocht er toch iets misgaan, dan kunt u rekenen op een landelijk dekkend servicenetwerk. Meer weten? Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0180 - 63 27 84.

Bekijk ons actuele aanbod heftrucks