Van der Spek Heftrucks

Caterpillar EP30K-PAC heftruck

Sterke, milieuvriendelijke heftruck

De Caterpillar EP30K-PAC is de perfecte heftruck voor bedrijven die in een uitstootvrije omgeving moeten werken. Deze elektrische heftruck kan 3000 kg tillen, maar heeft niet de vervuiling die diesel en LPG-heftrucks hebben.

Makkelijk bedienbare Caterpillar heftruck

Het heffen, neigen en sideshiften gaat via knoppen aan de voorkant van de rechter armsteun. Hierdoor werkt u met de Caterpillar EP30K-PAC ergonomischer dan heftrucks met hendelbediening. Bovendien is de stuurkolom in hoogte verstelbaar.

Duurzame Caterpillar heftruck

De Caterpillar EP30K-PAC is gebouwd om bij servicebeurten zo makkelijk mogelijk bij alle onderdelen te kunnen. Met het Caterpillar MicroCommand systeem kunnen foutmeldingen en het diagnose rapport eenvoudig uitgelezen worden. Zo bespaart u op arbeidsuren bij reparatie en onderhoud.

Tweedehands Caterpillar heftruck kopen?

Bij Van der Spek adviseren wij u graag over de beste tweedehands Caterpillar heftruck voor uw werkzaamheden. Na aankoop kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig onderhoud. Ook bij onverhoopte reparaties zijn wij u van dienst. Bel 0180 - 63 27 84 voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.  

Bekijk ons actuele aanbod heftrucks