I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

STILL heftrucks

Al ruim 50 jaar hoogwaardige heftrucks

Makkelijker en lichter werken

Voor hoogwaardige heftrucks bent u bij STILL aan het juiste adres. Al ruim 50 jaar produceert STILL heftrucks met als basiseis dat zij uw werk makkelijker en lichter moeten maken. Kenmerkend voor een STILL heftruck is het feit dat deze eenvoudig te repareren zijn en ook boordevol functionaliteit zitten. Bij ons kunt u terecht voor STILL heftrucks met een elektro-, diesel- of LPG-motor.

De hoogwaardige heftrucks van STILL zijn eenvoudig te repareren.

Zuinige en beresterke heftrucks

Elektrische heftrucks van STILL zijn de eerste keus als het gaat om transport zonder uitlaatgassen en lawaai. Daarbij zijn deze heftrucks bijzonder betrouwbaar, hoog belastbaar en  zuinig. Diesel- en LPG-heftrucks van STILL zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Van uiterst compact tot machtig sterk. De diesel en LPG-heftrucks bieden voor ieder project het juiste model.

Veilig heftrucks

Ook veiligheid staat bij STILL voorop! Zo zijn bijvoorbeeld de brede op- en afstaptredes ook van bovenaf goed zichtbaar en is de stoel ergonomisch gevormd en volledig geveerd. In combinatie met de intelligente elektronica van de cockpit kan de chauffeur zich optimaals concentreren op zijn werk.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste STILL heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze STILL heftrucks