Van der Spek Heftrucks

Still RX 50 heftruck

De meest compacte elektrische heftruck van Still

Met de RX 50 heeft Still haar meest compacte heftruck op de markt gebracht. Deze driewiel vorkheftruck beschikt over achterwielaandrijving voor hoge prestaties en optimale rijeigenschappen.

Verschillende types

Bij Van der Spek Heftrucks is de Still RX 50 verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • RX 50-10
  • RX 50-10C
  • RX 50-13 
  • RX 50-15
  • RX 50-16

Geschikt voor diverse toepassingen

Met de Still RX 50 kunt u een scala aan werkzaamheden uitvoeren. Deze Still heftruck is uitermate geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens, containers, wagons en ook voor het transporteren van pallets in uw magazijn.

Perfecte ergonomie

Bij het ontwerpen van haar heftrucks schenkt Still altijd erg veel aandacht aan het comfort van de bestuurder. De RX 50 heeft daarom een ruime bestuurdersplaats en beschikt over een uitstekend zicht rondom de heftruck. Ook biedt de Still RX 50 een hoog bestuurders- en bedieningscomfort door de optimale plaatsing van alle bedienelementen.

Een bijzonder veilige heftruck

De Still RX 50 is een bijzonder veilige heftruck. Zo kent de heftruck een grote stabiliteit dankzij het lage voertuigzwaartepunt. Daarnaast is het draagvermogen van de RX 50 groot, ook bij grotere hefhoogtes. Tot slot biedt de Still RX 50 een uitmuntende rijstabiliteit in bochten dankzij de unieke Curve Speed Control functionaliteit.

Meer informatie over de Still RX 50

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Still RX 50 heftruck. Heeft u dus interesse in deze compacte elektrische heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk ons aanbod Still heftrucks