Van der Spek Heftrucks

Still R60-25 heftruck

De uiterst betrouwbare heftruck van Still

De Still R60-25 is een uiterst betrouwbare heftruck uit het Still assortiment. Tevens is het model door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste Still heftrucks. Met een Still R60-25 heftruck kunt u vrijwel ieder project aan.

Milieuvriendelijke heftruck

De Still R60-25 is een elektrische heftruck met een batterij voltage van 80V. Daarmee is deze Still heftruck uiterst milieuvriendelijk en bovendien zuinig. U zult de Still R60-25 niet vaak aan de oplader hoeven te zetten om te kunnen genieten van een comfortabele werkdag. 

Bijzonder comfortabel

Still R60-25 heftrucks blinken ook uit in hun comfort. De heftrucks beschikken over veel hoofdruimte en voetruimte, pedalen en stuur zijn eenvoudig af te stellen en de stoel zorgt voor voldoende ondersteuning. Bovendien kunt u eenvoudig in- en uitstappen!

Uw veiligheid voorop

Still begrijpt als geen ander dat u veilig wilt werken. Daarom kent de heftruck een hoge stabiliteit en een laag voertuigzwaartepunt. Het draagvermogen van de Still R60-25 heftrucks zijn ook groot en ook kunt u genieten van een uitmuntende rijstabiliteit in bochten. U heeft nog nooit zo veilig met een heftruck gewerkt als dat met een R60-25 mogelijk is!

Meer informatie over de Still R60-25

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Still R60-25 heftruck. Heeft u dus interesse in deze compacte elektrische heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk ons aanbod Still heftrucks