I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

Still R50-15 heftruck

Lichtgewicht driewiel heftruck

De Still R50-15 is een lichtgewicht heftruck op drie wielen en het kleinere broertje van de R60-reeks. Door zijn compactheid kunt u eenvoudig manoeuvreren door smalle gangpaden. Dankzij deze eigenschappen is de Still R50-15 door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste heftrucks van het merk.

Milieuvriendelijke en zuinige heftruck

De Still R50-15 is een heftruck die draait op elektriciteit. Met een volle batterij kunt u uren achter elkaar werken en hoeft u deze niet constant op te laden. Daarnaast is de heftruck ook uiterst milieuvriendelijk omdat deze geen schadelijke stoffen uitstoot.

Uitmuntend comfort

Waar de Still R50-15 pas echt in uitblinkt is in het bieden van comfort. Deze modellen van Still beschikken over veel hoofd- en voetruimte zodat u prettig plaats kunt nemen achter het stuur. Daarnaast zijn de voetpedalen en het stuur helemaal naar uw wens af te stellen én kunt u eenvoudig instappen.

Altijd veilig werken

Als geen ander begrijpt Still dat veiligheid boven alles gaat. Daarom kent de R50-15 heftruck een hoge stabiliteit en een laag voertuigzwaartepunt. Hoewel de heftruck dus drie wielen heeft, kunt u altijd van uitmuntende rijprestaties genieten.

Meer informatie over de Still R60-25

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Still R60-25 heftruck. Heeft u dus interesse in deze compacte elektrische heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk ons aanbod Still heftrucks