I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

Manitou heftrucks

De sterkste heftrucks voor de landbouw, bouw en industrie

Altijd de nieuwste snufjes

Manitou maakt de beste en de sterkste heftrucks voor de landbouw, bouw en industrie. Het merk heeft zijn kwaliteiten al ruimschoots bewezen en voorziet zijn heftrucks altijd van de nieuwste en handigste snufjes op het gebied van intern transport. Van der Spek heftrucks heeft alle diesel-, elektro- en LPG-heftrucks van Manitou in het assortiment zodat u voor ieder project over de juiste heftruck beschikt.

‘‘Bij ons kunt u terecht voor Manitou meeneem- en vorkheftrucks.’’

Meeneem heftrucks en vorkheftrucks

De heftrucks van Manitou zijn in twee typen onder te verdelen, namelijk: meeneem heftrucks en de bekende vorkheftrucks met mast. Meeneem heftrucks van Manitou kenmerken zich door hun hefvermogen tussen de 2000 en 2700 kilo. Daarnaast zijn deze heftrucks voorzien van een telescoop of mast. De vorkheftrucks met mast zijn bij Van der Spek verkrijgbaar tot een maximaal hefvermogen van 10.000 kilo.

Manitou heftruck accessoires

Wanneer u kiest voor een Manitou heftruck bent u ervan verzekerd dat u deze altijd met tal van opties uit kan breiden. Manitou heeft een groot assortiment heftruck accessoires waarmee u specifieke werkzaamheden nog makkelijker uit kunt voeren. Laat u door Van der Spek Heftrucks adviseren over de mogelijkehden.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Manitou heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Manitou heftrucks