Van der Spek Heftrucks

Manitou 1440 verreiker

Verreiker voor het tillen van zware lasten tot grote hoogte

De Manitou 1440 is een verreiker met uitschuifbare arm en is bedoeld voor bouwplaatsen waar u zware lasten tot grote hoogte moet heffen.

Belangrijkste specificaties

Door een hoog onderstel, drie stuurmodi en vierwielaandrijving is de Manitou 1440 verreiker uitermate geschikt voor ruw terrein. Daarbij heeft de verreiker een hefcapaciteit van 4.000 kg en 14 meter standaard hefhoogte, waardoor zware pallets makkelijk omhoog getild kunnen worden. De hefhoogte 

Veilig werken met overzicht

De robuuste Manitou 1440 is uitgerust met een lage, met plaat beklede deur en een elektrische ruit om het risico van breken te vermijden. Door een goede zichtbaarheid vanuit de cabine kunt u de getilde last tot aan de grond toe volgen. Voor extra stabiliteit heeft de verreiker stempels aan de voorkant.

Tweedehands Manitou 1440 verreikers

Van der Spek Heftrucks heeft diverse voorzetapparaten die op een tweedehands Manitou MT 1440 verreiker kunnen worden gezet, passend bij uw soort project. Vul het contactformulier in voor de beste prijs en uitgebreid advies over gebruikte Manitou 1440 verreikers, of bel 0180 - 63 27 84.

Bekijk onze Manitou heftrucks