Van der Spek Heftrucks

Manitou MSI 30

Industriële heftruck van Manitou

De MSI 30 is een semi-industriële heftruck die uniek is in zijn soort en die een waardevolle hulp voor u zal zijn in de hout-, papier of recyclage-industrie. Dankzij de talrijke verkrijgbare hulpstukken en een grote keuze aan banden die hem in staat stellen om zich aan te passen aan alle lasten. Hij kan tot 3 ton heffen.

Betere efficiëntie en meer comfort

De twee aandrijfwielen en de hydrostatische transmissie zorgen ervoor dat hij lasten soepel kan naderen en vereenvoudigen de positionering voor een betere efficiëntie. Voor uw comfort is de Manitou MSI 30 heftruck uitgerust met een ruime, geveerde cabine die de trillingen opvangt.

Belangrijkste specificaties

De Manitou MSI 30 heeft een maximale hefhoogte van 3,3 meter terwijl het hefgewicht dus op 3.000 kg ligt. Met een rijsnelheid van 20 km/h kunt u eenvoudig uw goederen vervoeren. De kanteling van de mast is voorwaarts 10 ° en achterwaarts 12 °.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Manitou MSI 30 heftruck. Heeft u dus interesse in deze heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Manitou heftrucks