Van der Spek Heftrucks

Manitou MSI 25

Manitou semi ruw-terrein heftruck

De Manitou MSI 25 heftruck is geschikt voor activiteiten op semi ruw-terrein. Het inching-pedaal en de hydrostatische transmissie zijn erop gericht om zware lasten in kleine ruimtes rustig te kunnen benaderen en soepel te tillen. Dit maakt de Matnitou MSI de ideale heftruck voor bedrijven in de bouw en de agrarische sector.

Wendbare Manitou heftruck

Doordat de stuuras van deze Manitou heftruck een geïntegreerde cilinder heeft, is de draaicirkel van dit model zeer kort. Dit maakt de MSI 25 ook geschikt voor de smalle ruimtes.

Soepele en nauwkeurige bediening

Twee grote aandrijfwielen aan de voorkant en hydrostatische transmissie gekoppeld aan het motorvermogen zorgen voor een nauwkeurige en soepele bediening. De Manitou MSI 25 heeft een maximumsnelheid van 20 km/u en is uitgerust met een Kubota 36 kW dieselmotor.

Tweedehands Manitou heftruck voor uw bedrijf

Van der Spek Heftrucks helpt u graag met het uitkiezen van de juiste accessoires en verwisselbare onderdelen van tweedehands Manitou heftrucks. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaand reactieformulier of bel 0180 - 63 27 84.

Bekijk onze Manitou heftrucks