I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

BT heftrucks

Degelijke en krachtige Zweedse heftrucks

Op ergonomisch gebied altijd voorloper

BT is een Zweeds heftruck merk die zich onderscheidt met krachtige en degelijke machines. Op ergonomisch gebied lopen BT heftrucks altijd voor op heftrucks van concurrende merken. Een voorbeeld hiervan is het doordraai-stuurstiel dat het wisselen van uitrijden overbodig maakt. Daarnaast was BT ook één van de eersten met een kantelende cabine. Voor optimaal werkcomfort bent u bij BT dus aan het juiste adres!

Degelijke Zweedse heftrucks met veel ergonomische toepassingen.

Veel accessoires mogelijk

BT heftrucks staan erom bekend dat u ze met vele accessoiremogelijkheden kunt uitrusten. Kies bijvoorbeeld uit enkele of dubbele voorwielen, een vorkenversteller, halve cabine of side shift. Bij Van der Spek Heftrucks adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Van diesel tot LPG

BT heftrucks zijn in vrijwel iedere klasse leverbaar. Wij hebben BT heftrucks met diesel-, elektro-, en LPG-motor op voorraad. Zo kunt u voor iedere klus eenvoudig de juiste heftruck selecteren. En omdat we ook alle modellen kunnen leveren is het kiezen van een nieuwe BT heftruck bij Van der Spek heftrucks helemaal eenvoudig!

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste BT heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze BT heftrucks