Van der Spek Heftrucks

BT LWE 180 pompwagen

Elektrische pompwagen voor intern transport tot 1800 kg

De BT LWE 180 is een robuuste pompwagen die zowel met als zonder lading 6 km/u kan rijden. De truck heeft een smal chassis met zwenkwielen die volledig binnen het profiel van de truck kunnen draaien.

Eenvoudig bedienbare elektrische pompwagen

Deze BT elektrische pompwagen heeft een ergonomisch ontworpen stuurarm waardoor u de pallettruck met één hand kunt sturen. Het displayscherm de stuurarm toont u alle relevante informatie. De verbinding van de zwenkwielen aan een vast aandrijfwiel zorgt voor stabiliteit en nauwkeurige besturing. Ook heeft de BT LWE 180 een programma met een lagere rijsnelheid zodat u veilig kunt manoeuvreren in krappe, onoverzichtelijke ruimtes.

BT LWE 180 pompwagen opties

U kunt de BT LWE 180 pompwagen laten voorzien van een extra hoog lastrek tussen de bestuurder en de lading voor extra stabiliteit en veiligheid. Ook zijn een kruipsnelheidknop, schrijftafel en batterijwisseltakel optioneel. Neem voor alle mogelijkheden contact op met Van der Spek Heftrucks.

Gebruikte BT LWE 180 pompwagen

Voor gebruikte BT LWE 180 pompwagens bent u bij Van der Spek Heftrucks aan het juiste adres. Wilt u meer informatie of direct de beste prijs? Vul dan het contactformulier in of bel 0180 - 63 27 84. U ontvangt binnen 1 uur reactie!

Bekijk ons actuele aanbod pompwagens