Van der Spek Heftrucks

BT SPE 125 stapelaar

Elektrische stapelaar voor intern transport in o.a. magazijnen

De BT SPE 125 stapelaar is ontwikkeld voor horizontaal en verticaal intern transport in magazijnen, fabriekshallen en andere opslagplaatsen. De machine is leverbaar met verschillende doorkijkmasten en hefhoogtes tot maximaal 5,4 meter.

Comfortabele elektrische stapelaar

De ergonomisch ontworpen stuurarm maakt het mogelijk om de BT SPE 125 stapelaar met één hand te besturen. Ook zijn de hef- en daalfuncties gebruiksvriendelijk geplaatst en prettig te bedienen. De BT SPE 125 is verkrijgbaar met twee verschillende batterijcompartimenten en drie verschillende chassisbreedtes wat de stapelaar flexibel en stabiel maakt op grotere hefhoogtes.

Stapelaar naar wens instelbaar

De topsnelheid, acceleratie en automatische snelheidsreductie van deze BT stapelaar is makkelijk naar wens in te stellen. Ook kunt u de stapelaar aan- en uitzetten door middel van pincodes. Door pincodes per medewerker in te stellen kunt u de genoemde rijvoorkeuren voor iedereen apart aanpassen.

Gebruikte BT SPE 125 stapelaar

Van der Spek Heftrucks is specialist in gebruikte BT SPE 125 stapelaars in topconditie. Altijd voor de beste prijs en snel getransporteerd naar de door u gewenste locatie. Bent u benieuwd naar uw prijs voor de BT SPE 125 of meer informatie over BT stapelaars? Vul dan het contactformulier in of bel 0180 - 63 27 84.

Bekijk ons actuele aanbod stapelaars