I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

Toyota heftrucks

Dé eerste keuze als het gaat om heftrucks

De chauffeur staat centraal

Op het gebied van heftrucks is Toyota de absolute marktleider. De elektrische, diesel en LPG heftrucks die wij van Toyota verkopen bieden niet alleen maximale veiligheid, ze zijn ook comfortabel te bedienen, bieden veel functionaliteit en zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. Toyota heftrucks zetten de chauffeur duidelijk centraal!

Toyota heftrucks zijn waardevast en eenvoudig te onderhouden.

Heftrucks geschikt voor binnen én buiten

Het assortiment Toyota 3- en 4-wiel heftrucks zijn geschikt voor alle denkbare toepassingen, zowel binnen als buiten. U kunt hierbij denken aan het laden en lossen van goederen, lijntoevoer, stapelen, orderverzamelen en horizontaal transport.

Degelijke en waardevaste heftrucks

Toyota heftrucks staan erom bekend dat ze degelijk en waardevast zijn. U beleeft dus jarenlang plezier aan een goedwerkende heftruck en kunt deze ook nog eens tegen een goede prijs doorverkopen. Een investering in een Toyota heftruck verdient zich dus altijd terug.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Toyota heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Toyota heftrucks