Van der Spek Heftrucks

Toyota 7 FGF heftruck

Krachtige en betrouwbare LPG heftruck

Toyota 7 FGF heftrucks zijn uiterst betrouwbare en krachtige heftrucks. Deze heftrucks van Toyota zijn hoofdzakelijk voor buitenwerkzaamheden geschikt. Door de hoge hefcapaciteiten van deze heftrucks is geen klus te zwaar!

Verschillende types

Bij Van der Spek Heftrucks is de Toyota 7 FGF onder andere verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • 02-7 FGF 30
  • 42-7 FGF 20
  • 42-7 FGF 25

Stabiele heftruck

De LPG heftrucks uit de 7 FGF-serie zijn voorzien van cushionbanden en hebben altijd een vierwiel ontwerp. Deze kenmerken garanderen een uitstekende stabiliteit. Daarnaast zijn deze Toyota heftrucks ook voorzien van het Toyota SAS-systeem. Dit systeem monitort uw heftruck en zorgt voor een actievere stabiliteit.

Hoge hefsnelheden

Met een Toyota 7FGF heftruck bent u sneller en productiever dan ooit! Dankzij de hoge hefsnelheden kunt u sneller stapelen én laden en lossen. Daarnaast bieden de betrouwbare industriële motoren van Toyota snellere acceleratie zodat u nog sneller op plek van bestemming bent.

Meer informatie over de Toyota 7 FGF

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Toyota 7 FGF heftruck. Heeft u dus interesse in deze LPG heftruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk ons aanbod Toyota heftrucks