I.v.m. het coronavirus kan elke machine geheel vrijblijvend bij u op locatie geleverd worden zodat u deze kosteloos kunt testen.

Van der Spek Heftrucks

Mitsubishi heftrucks

Heftrucks waar u op kunt bouwen

Waar voor uw geld

De bekroonde vorkheftrucks en magazijnmaterieel van Mitsubishi zijn ontwikkeld voor het leveren van uitstekende prestaties. Mitsubishi bouwt zijn heftrucks volgens de hoogste specificaties om uw productiviteit te kunnen verhogen en uiterste betrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Om welk project het ook gaat. Mitsubishi heftrucks bieden waar voor uw geld!

Ongekende en betrouwbare prestaties tijdens ieder project.

Van licht tot zwaar werk

Met vrijwel ieder soort project kunt u bij Mitsubishi wel terecht voor een heftruck. Het merk bouwt heftrucks voor toepassingen waarbij kracht en bedrijfszekerheid een eerste vereiste zijn, maar ook heftrucks voor lichtere toepassingen zoals het verplaatsen van pallets.

Uitgebreid aanbod

Bij Van der Spek Heftrucks vindt u al verschillende Mitsubishi heftrucks. Wij hebben alle modellen op voorraad! U kunt deze dus in onze showroom komen bekijken én testen! Wij leveren bovendien alle Mitsubishi heftrucks met elektro-, diesel of LPG-motor. Zo kunt u eenvoudig de juiste heftruck voor uw project uitkiezen.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Mitsubishi heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Mitsubishi heftrucks