Van der Spek Heftrucks

Mitsubishi FG 15 N

Robuuste LPG heftruck

De Mitsubishi Grendia heftrucks zijn voorlopers als het gaat om betrouwbaarheid. Zo blinkt de Mitsubishi FG 15 N uit in duurzame onderdelen en is hij ontworpen met oog voor lage onderhoudskosten. De FG 15 N heft tot 1.500 kg en komt regelmatig binnen bij Van der Spek Heftrucks, met diverse masthoogtes en hefmogelijkheden.

Milieuvriendelijke Mitsubishi heftruck

De serienaam Grendia staat voor 'Green Diamond', en dat is geen loze kreet. Naast zijn snelheid, stabiliteit en stevigheid doet Mitsubishi er alles aan om de Grendia FG 15 N milieuvriendelijk te maken. De Grendia heftrucks zijn gebouwd voor hoge efficiëntie en lage geluidsniveaus. Bovendien zorgt de driepunts katalysator dat de LPG modellen de laagste uitstoot uit de industrie hebben.

Mitsubishi heftruck met maximale ergonomie

De Mitsubishi FG 15 N heeft een lage instap, verstelbare stuurkolom en makkelijk bedienbare heffuncties om het rijden zo comfortabel en de besturing zo precies mogelijk te maken.

Tweedehands Mitsubishi heftrucks

Bij Van der Spek Heftrucks bent u verzekerd van vakkundig advies, betrouwbare tweedehands Mitsubishi heftrucks en een landelijk dekkend servicenetwerk. Alle Mitsubishi heftrucks worden inclusief garantie en keuring bij u op locatie afgeleverd. Gaat u ook voor zekerheid? Neem dan contact op via het reactieformulier, of bel 0180 - 63 27 84.

Bekijk ons actuele aanbod heftrucks