Van der Spek Heftrucks

Hyster heftrucks

Heftrucks voor veeleisende werkzaamheden

Sterk van buiten, slim van binnen

Super degelijk en ultra betrouwbaar. Dat zijn de heftrucks van Hyster in een notendop. Hyster heftrucks zijn ontzettend sterk gebouwd en voorzien van handige software en functies. Zo kunt u de zwaarste werkzaamheden uitvoeren en tegelijkertijd vertrouwen op een heftruck die altijd doet wat u van hem vraagt.

Hyster heftrucks zijn onverwoestbaar sterk én slim.

Verschillende soorten heftrucks

Hyster biedt u ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van heftrucks. U kunt kiezen uit elektrische-, diesel- en LPG-heftrucks. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit driewiel- of vierwielheftrucks. Tot slot biedt Hyster zelfs reachtrucks. U vindt dus altijd de heftruck die bij uw project past!

Accessoires voor uw Hyster heftruck

Door de jaren heen verandert uw bedrijf en misschien ook de manier waarop u uw werk doet. Daarom biedt Hyster u heel veel mogelijkheden op het gebied van accessoires. Zo kunt u uw heftruck aan de verschillende omstandigheden, binnen of buiten uw bedrijf, aanpassen. Bij Van der Spek Heftrucks kunt u ook terecht voor Hyster accessoires. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Hyster heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Hyster heftrucks