Van der Spek Heftrucks

Hyster R 1.4 H reachtruck

Elektrische reachtruck

Krachtig en betrouwbaar. Dat is de Hyster R 1.4 H reachtruck in een notendop. Dankzij de AC-technologie in de tractie-, pomp- en stuurmotoren kan deze reachtruck krachtige prestaties leveren tegen een zeer laag energieverbruik. De ideale reachtruck voor uw magazijn dus!

Robuuste reachtruck

Hyster heeft de R 1.4 H reachtruck voorzien van een robuuste mast en een ijzersterk frame. Zo kunt u feilloos en uiterst stabiel laden en lossen. Dankzij de enorme kracht van deze reachtruck kunt u ladingen tot maar liefst 12 meter hoogte tillen.

Eenvoudig in onderhoud

Periodiek onderhoud zorgt dat u een reachtruck jarenlang kunt gebruiken. Het display in de cabine laat u automatisch weten wanneer er onderhoud aan uw reachtruck gepleegd moet worden. Ook heeft Hyster de onderdelen op eenvoudig te bereiken plekken gemonteerd. Monteurs kunnen dus direct met uw reachtruck aan de slag!

Tal van accessoires verkrijgbaar

Voor de Hyster R 1.4 H zijn tal van accessoires verkrijgbaar. Zo kunt u onder andere kiezen voor cold store protectie, een gewicht indicator of een hoogte indicator.

Meer informatie over de Hyster R 1.4 H

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Hyster R 1.4 H reachtruck. Heeft u dus interesse in deze elektrische en comfortabele reachtruck? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Van der Spek Heftrucks is bereikbaar op 0180 - 63 27 84. Daarnaast kunt u altijd onze showroom in Waddinxveen bezoeken voor deskundig advies.

Bekijk onze Hyster heftrucks