Yale heftrucks

Heftrucks die uitgaan van producten en productiviteit

Comfortabele heftrucks

Alle heftrucks van Yale worden ontworpen om de productiviteit te verbeteren. Ze bieden de nieuwste technische snufjes en zijn bovendien comfortabel te bedienen. Yale heftrucks gaan uit van de producten die u levert. Zo kunt u dus altijd de juiste heftruck voor uw pand of magazijn selecteren! 

Heftrucks van Yale kunnen ook aangedreven worden op waterstofbrandstofcellen.

Ongeëvenaard aanbod heftrucks

Door de jarenlange ervaring van Yale op het gebied van intern transport heeft het inmiddels een ongeëvenaard aanbod heftrucks op de markt gebracht. Van speciale magazijntrucks tot traditionele vorkheftrucks. Deze worden aangedreven door elektrische, diesel, CNG en nu ook waterstofbrandstofcellen. Van der Spek Heftrucks heeft alle modellen op voorraad!

Innovatieve heftrucks

Stilstand is achteruitgang. Yale begrijpt als geen ander dat de wereld om ons heen snel verandert en altijd vraagt om verbeteringen zodat u nóg sneller en comfortabeler kunt werken. Yale investeert daarom jaarlijks ruim 40 miljoen dollar per jaar in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat u altijd met de beste en meest innovatieve heftrucks kunt werken.

Eerlijk advies, de beste prijs!

De heftruckspecialisten van Van der Spek Heftrucks adviseren u graag bij het uitkiezen van de juiste Yale heftruck. Natuurlijk staan we dan ook direct voor u klaar voor het periodieke onderhoud, onderdelen en eventuele reparatie met een compleet dekkend servicenetwerk in Nederland en België.

Bekijk onze Yale heftrucks