Heftruck keuring

Intern transportmiddelen laten keuren

Het is volgens de Arbo-wet verplicht dat ondernemers hun heftruck, reachtruck, stapelaar / palletheffer, palletwagen, hoogwerker en andere interne transportmiddelen periodiek (jaarlijks) laten keuren door een deskundig persoon. Dit om ongevallen, dure reparaties en lichamelijke klachten te voorkomen. Van der Spek Heftrucks is gecertificeerd door TÜV en bevoegd voor het uitvoeren van een periodieke heftruck keuring.

Periodieke veiligheidskeuring

Onze keurmeesters controleren tijdens een periodieke keuring de technische staat van uw heftruck of ander intern transportmiddel. Wanneer de machine aan de gestelde eisen voldoet, wordt er een genummerde sticker aangebracht en is de machine goedgekeurd met een geldigheidsduur van een jaar.

Onderhoud en keuring in één keer

Wanneer u naast de jaarlijkse heftruck keuring ook het onderhoud door ons laat verzorgen, kunnen wij een nóg scherpere offerte aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Offerte of meer informatie aanvragen?

Voor het aanvragen van een periodieke keuring of extra informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel direct naar 0180 - 63 27 84. Wij laten dan zo spoedig mogelijk van ons horen.

Offerte aanvragen